top of page

RAW

Rauwe Capsules

Bij de rauwe capsules ervaren de meeste moeders een echte energie-boost. Dit komt omdat bij deze methode de placenta niet door het stomen-proces gaat en dus een hogere doses aan vitamines en voedingsstoffen bewaard blijft.

Bij de RAW-bereidingsmethode wordt het verhittings- en kruidenproces achterwege gelaten. Het gebruik van deze optie zorgt voor een uitbarsting van energie en een geweldige hormoonstabilisatie.

 

De placenta wordt minimaal 12 uur op hoge temperatuur gedroogd om ervoor te zorgen dat alle bacteriën worden gedood, zodat je verzekerd bent van een veilig en stabiel product.

 

Veiligheid en sanitaire voorzieningen zijn van het grootste belang om jezelf en de team te beschermen. En daarom vindt de placenta verwerking plaatst in de praktijk, volgens sanitair protocol van ziekenhuiskwaliteit.


Bij deze Raw methode worden gemiddeld tussen 100 en 160 capsules geproduceerd. Gemiddeld zijn placenta-capsules 1 tot 2 jaar houdbaar als ze op de juiste manier worden bewaard in de vriezer. Alhoewel, de meeste moeders er toch voor kiezen om de capsules in de eerste maanden na bevalling, te consumeren tot ze op zijn. Dit vanwege de positieve ervaringen, zowel op fysiek als mentaal vlak.

bottom of page