top of page

Moeders Alchemist

Hallo lieve mama,

Laten we vanaf het begin beginnen. Als moeder van twee, heb ik verschillende postpartum fases ervaren. Ik heb in mijn kraamtijd gevoeld en ervaren hoe het is om de portaal te bewandelen van de ouwe-ik naar de nieuwe-mama-ik.

Het is een onbeschrijfelijke fase. Liefde die je voorheen kende lijkt niet in de buurt te komen met de liefde die je voelt voor je kleine baby. Aan de andere kant blijft het een intense fase want na 9 maanden zwanger te zijn, is er nu ineens een leegte in je buik. Ow en laten we de intensiteit van de geboorte niet vergeten!

 

Fysiek, mentaal en emotioneel is er heel veel gaande in de kraamtijd. En toch wordt deze fase het meest onderschat. De gezondheid van de mama, in haar kraamfase, is in mijn ogen de belangrijkste puzzelstuk. Want het is de nieuwe mama die het nieuwe gezin gezond, in harmonie en in evenwicht houdt. En zo ook weer een wave doorgeeft die de samenleving positief vormt.

 

De postpartum moeder helpen sneller te herstellen zowel fysiek, mentaal en emotioneel is waar ik een steentje aan wil bijdragen. Het is mijn oprechte wens om de opkomst van postpartumzorg te zien. De geboortereis van Moeders Alchemist is begonnen. Met onze placenta verwerking, bieden wij moeders de meest krachtige en natuurlijke medicijn, voor herstel en regeneratie.

Geniet zorgeloos van deze mysterieuze periode na de bevalling met mama's magische kruiden.

Veel warmte, liefde en licht,

Dena, 'Moeders Alchemist'

Pregnant Woman
bottom of page