top of page

De Capsules

Placenta-capsules bestaan ​​uit gedroogde placenta die wordt verpulverd en gecapsuleerd. De moeder gebruikt dit als postpartum voedingssupplementen ter ondersteuning in de kraamperiode. 

Raw

Je hebt de mogelijkheid om te kiezen voor rauwe of gestoomde verwerkingsmethode van je placenta. Bij de rauwe capsules ervaren de meeste moeders een echte boost van energie. Dit komt omdat bij deze methode de placenta niet door het stomen-proces gaat en dus een hogere doses aan vitamines en voedingsstoffen bewaard blijft.

TCG

De gestoomde capsules worden volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) verwerkt. Hierbij wordt de placenta nog extra gestoomd met verse gember, citroen en chili. Bij deze traditionele methode behoudt je nog steeds de vitamines en voedingsstoffen, maar is het effect zachter. Dit kan gunstig(er) ervaren worden, omdat je in het beginfase van je geboorteherstel het beter rustig aan kan doen.

Mix

Voel je voor beide methodes veel dan kan je er ook voor kiezen om voor een mix van gestoomd en rauwe capsules te gaan. Dit is het voordeel van het capsuleren van de placenta want je hebt de dosering zelf in de hand. 

Tinctuur

Het tincturen van placenta in hoogwaardige alcohol kan de lengte en voordelen van uw placenta voor zowel moeder als kind vergroten. De tinctuur kan op elk moment van trauma, overgang en emotionele stress worden gebruikt om uw symptomen te verlichten. Als het op de juiste manier wordt verzorgd, kan het een leven lang meegaan.

Tarieven
 

“Ik wou dat ik placenta verwerking kende bij mijn eerste bevalling. Heb de capsules zo positief ervaren. Het waren mijn happy pillen!”

bottom of page