top of page

Onze Service

Wij zijn ons er bewust van dat de geboortereis zo'n delicaat fase is in het leven van de moeder en kind. Het is een tijd van verbinding, harmonie en liefde.  En als je daarnaast ook nog voelt om je placenta te capsuleren omdat jou speciale mama kruiden een soepel herstellingsprocedure voor je kan bieden. Waarin je je energiek, gebalanceerd en tegelijkertijd in peace voelt, dan is het enorm belangrijk om hiervoor te gaan zonder onderliggende twijfels. 
 

- De placenta verwerking wordt gerund door professionals en wij werken volgens de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen. We hebben het volste vertrouwen in de integriteit van onze techniek en processen in onze speciale praktijkomgeving.


- De placenta doorloopt een aantal geverifieerde processen in een klinische setting, gedurende een aantal uren. Beide soorten capsules (rauw en gestoomd) worden bij bepaalde temperaturen urenlang gedehydrateerd.

- Hygiëne en veiligheid staat centraal tijdens het verwerken van de placenta.. Zo dragen we tijdens het verwerken van de placenta dragen wij een medische/klinisch jumpsuits, handschoenen en  mondkapjes, 
 

Dus laat je heerlijk gaan in je kraamtijd met je kleine en geniet van de nieuwe fase waarin je zit. Laat de zorgen achter je en kijk met enthousiasme uit naar jou speciale mama kruiden. Meldt je aan via de mail.

bottom of page